bazarnews

کد خبر: ۱۳۹۶۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۹
محافظت از اطلاعات شخصی از مهمترین مواردی هست که همیشه در دنیای فناوری مورد توجه کاربران بوده است.
بازار نیوز - به همین منظور کاربران نیز همیشه در جستجو بهترین نرم افزارها در جهت حفاظت از سیستم خود هستند. در این مطلب آموزشی قصد داریم برترین آنتی ویروس های رایگان سال ۲۰۱۷ برای ویندوز را به شما معرفی کنیم.

 امروزه شرکت ها آنتی ویروس های رایگان زیادی با امکانات متفاوت برای دستگاه های مختلف عرضه می کنند. دستگاه های ویندوزی، دستگاه های اندرویدی و هم چنین دستگاه هایی که دارای سیستم عامل iOS هستند. ویژگی ها و امکانات هر آنتی ویروس نیز نسبت به آنتی ویروس دیگر فرق دارد. بنابراین کاربران باید با ارزیابی و دقت آنتی ویروسی را انتخاب نمایند که نیاز آن ها را برطرف می سازد و بهتر می توانند با آن ارتباط برقرار کنند. در این عرصه بزرگان زیادی هستند که آنتی ویروس های رایگان برای سیستم عامل ویندوز ارائه می دهند. در ادامه ۵ نمونه از برترین نرم افزارها در این زمینه را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
 
۱ – آنتی ویروس Comodo
تمام ویژگی هایی که در آنتی ویروس پولی Comodo دیده می شود در نسخه رایگان این آنتی ویروس نیز موجود است. این آنتی ویروس بسیار مورد استقبال کاربرانی قرار گرفته است که با سیستم عامل ویندوز کار می کنند. این نرم افزار دارای امکانات بسیار عالی می باشد. استفاده از سیستم پیشگیری از نفوذ به کامپیوتر کاربر و فناوری Auto-sanbox از جمله ویژگی هایی است که از آسیب دیدن کامپیوتر کاربر توسط برنامه های ناشناخته جلوگیری می کند. (در امنیت رایانه‌ای جعبه شنی یا Sandbox یک سازوکار حفاظتی برای جدا نگه ‌داشتن بعضی نرم‌ افزارهای در حال اجرا است که به طور هم زمان با دیگر نرم ‌افزارها، در حال اجرا شدن هستند. این فناوری اغلب برای اجرای کدهای تست نشده و یا برنامه یا وب سایت های غیر قابل اعتماد مورد استفاده قرار می ‌گیرد تا خطرات احتمالی، سیستم ‌عامل یا میزبان را تهدید نکند.) سرعت عمل این ویژگی ها بالا است. این آنتی ویروس با استفاده از آخرین بانک اطلاعاتی ویروس ها، اسکن سریعی را بر بستر کلود انجام می دهد و تمام فایل های ناشناخته را به طور خودکار در Sandbox قرار داده و تنها به فایل های تایید شده اجازه اجرا شدن در سیستم می دهد. ضمنا این آنتی ویروس از یک فایروال (firewall)  و سیستم حفاظتی ضدبدافزار پیشرفته استفاده می نماید. نرم افزار Comodo از تمام نسخه های مختلف سیستم عامل ویندوز از جمله ویندوز ۷، ویندوز ۸، ویندوز ۸٫۱ و ویندوز ۱۰ پشتیبانی می کند.
 
۲ – آنتی ویروس ESET NOD 32
ESET NOD 32 از کامپیوتر کاربر به وسیله چندین لایه امنیتی مختلف و بدون این که ذره‌ای در سرعت سیستم تاثیر منفی بگذارد، حفاظت می کند. این آنتی ویروس به طور کامل از سیستم های ویندوزی در مقابل ویروس ها محافظت می کند و دارای امکاناتی از جمله سیستم های آنتی ویروس، آنتی اسپم، آنتی فیشینگ، سیستم ضدجاسوسی، سیستم حفاظت در برابر حملات شبکه ای، سیستم حفاظتی Botnet، سیستم کنترل والدین، فایروال شخصی، سیستم حفاظت در پرداخت ها و عملیات بانکی و سیستم حفاظتی وب کم است. البته این آنتی ویروس دارای نقاط ضعفی نیز است. از جمله این که امکان آپگریت کردن از نسخه قبلی به نسخه جدید وجود ندارد. اما با این وجود ESET NOD 32 هنوز یک انتخاب خوب است.
 
۳ – آنتی ویروس Bitdefender
Bitdefender Total Security antivirus که اخیرا برنده "Gold Awards” به خاطر امکانات محافظتی و سرویس هایش شد آنتی ویروس خوبی برای سیستم عامل ویندوز محسوب می شود. امکانات این آنتی ویروس شامل اسکن فایل ها جهت یافتن ویروس بر اساس تقاضای کاربر یا سیستم و جذف ویروس ها، کنترل تهدید های جدی (با استفاده از فناوری خلاقانه ای که شناسایی رفتاری نامیده می شود.) ، آنتی فیشینگ، ویژگی های ضد کلاهبرداری و غیره است.
 
۴ – آنتی ویروس Panda
این نرم افزار نیز جز آنتی ویروس های خوب برای سیستم عامل ویندوز محسوب می شود. یکی از ویژگی های برجسته این آنتی ویروس، سبک بودن آن است. به طوری که هیچ بار اضافی برای سیستم ایجاد نمی کند و بر روی سرعت و عملکرد سیستم تاثی منفی نمی گذارد. این آنتی ویروس از تمام دستگاه هایی که از سیستم عامل ویندوز استفاده می کنند (هم چنین در سایر سیستم عامل ها)، حداکثر حفاظت را انجام می دهد.ضمنا این نرم افزار کارایی سیستم را به وسیله پاکسازی ویندوز از فایل های بی مصرف و پاکسازی تاریخچه (history) مرورگرها افزایش می دهد.
 
۵ – آنتی ویروس  Avira
آنتی ویروس Avira شدیدا به کاربرانی که از سیستم عامل ویندوز استفاده می نمایند، توصیه می شود. این آنتی ویروس دارای ویژگی های بسیار فوق العاده ای است. از جمله یک فایروال بسیار قوی و کنترل فرزندان توسط والدین (این سیستم به والدین این امکان را می دهد تا حساب های کاربری فرزندان خود در شبکه های اجنماعی را کنترل نمایند.) علاوه بر این، آنتی ویروس Avira دارای لایسنسی است که می توان از آن در چندین پلتفرم استفاده نمود تا در نهایت کاربران بتوانند به راحتی از اطلاعات و هویت شخصی خود محافظت کنند. هم چنین این نرم افزار پورت شبکه را به منظور فعالیت های مشکوک اسکن می کند و مدیریت فایروال را به شما پیشنهاد می دهد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دیسنا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۱۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۲
0
0
سلام
متاسفانه این متن حاوی اطلاعات نادرست می باشد .

- شرکت ای ست ( سازنده ضد ویروس نود32 ) ، محصول رایگان ندارد .

- محصول توتال سکیوریتی بیت دفندر رایگان نیست .

- اگه همه ویژگی های آنتی ویروسهای پولی کومودو در نسخه رایگانش هست پس چه فرقی دارن که داره یکیش رو رایگان میده و بقیه رو پولی ؟

- طبق چه سند و بررسی معتبری گفته شده ضد ویروس رایگان کومودو مورد استقبال کاربران ایرانی قرار گرفته؟

- به نسخه Antivirus ضد ویروسهای خانگی ای ست گفته میشه نود32 . . . کی گفته به نسخه جدید آپگرید نمیشه ؟ اونی که بهتون دادن محصول تقلبی بوده .

- چرا میگید شدیدآ آویرا توصیه میشه ؟ این شدتش ناشی از چی هست ؟ در ضمن نسخه رایگان آویرا با نسخه های تجاریش فرق دارن .

در کل میشه گفت کسی که این خبر رو نوشته هیچی از کامپیوتر و ضد ویروسها سرش نمیشده و ی شالاتان بیشتر نبوده . میشه حدس زد که سفارش دهنده خبر همین نماینده کسپرسکی و آویرا هستش که همه میشناسیمش .

کلآ این جماعت چون نه اعتبار دارن نه محصول حسابی فقط با دروغگویی و فریبکاری میخوان کاربرها و شرکتها رو به خرید محصولاتشون قانع کنن .
مدیر پایگاه سپاس از راهنمایی شما
نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: