bazarnews

کد خبر: ۳۲۴۹۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۶
رییس اتاق بازرگانی ایران در مراسم روز ملی صادرات:
رییس اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: صادرات باید به عنوان نوک پیکان اقتصاد مورد توجه قرار گیرد.
بازار نیوز -  غلامحسین شافعی در مراسم بیست و یکمین سالروز ملی صادرات که امروز ۲۹ مهرماه در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است، اظهار کرد: مسلما بخش صادرات ما مانند سایر بخش‌های اقتصادی با مشکلاتی رو به رو است، اما آسیب پذیری بخش صادرات در مقابل تلاطم های اقتصادی به مراتب بیشتر است.به گزارش اقتصاد انلاین به نقل از ایسنا، وی افزود: بنابراین توجه به صادرات و نگاه بلندمدت به آن بسیار حائز اهمیت است. آنچه در حال حاضر می‌توان در مورد صادرات کشور مطرح کرد این است که بخش قابل توجهی از صادرات ما در شرایط فعلی به صادرات محصولات کشاورزی و مواد خام تعلق دارد که شاید یکی از جذابیت‌ها برای صادرات این محصولات یارانه‌هایی است که برای این بخش‌ها منظور می‌شوند.

رییس اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: اما باید توجه کرد که شاید در آینده پیش رو محصولات کشاورزی و مواد خام بازار موفقی نداشته باشند. از این رو باید توجه داشت که با نگاهی تازه به بخش صادرات صنعتی توجه شود.

شافعی اضافه کرد: سهم ما از صادرات جهانی ۰.۳۴ درصد است که اگر نفت را از آن جدا کنیم سهم ما از صادرات جهانی ۰.۲۴ درصد می‌شود. این رقم با توجه به قابلیت‌هایی که وجود دارد می‌تواند به رقم بسیار بالاتری برسد که برای رسیدن به این مهم نیازمند اقدامات متفاوتی نسبت به گذشته هستیم. صادرات در کشور ما می‌تواند به عنوان نوک پیکان اقتصاد حرکت کند که در اقتصاد مقاومتی در آن اشاره شده است. صادرات ما زمانی می‌تواند موفق شود که از پشتوانه قوی تولید برخوردار باشد.

وی با اشاره به برخی موانع پیش‌روی صادرات، گفت: یکی از مشکلات اساسی ما این است که به لحاظ قیمت تمام شده کالاهای تولیدی در رقابت با سایر کشورها با مشکل روبه‌رو هستیم. همچنین در چند سال گذشته بخش صنعت ما از نظر تکنولوژی نتوانسته است خود را همگام دنیا پیش ببرد. فرسودگی ماشین آلات و مصرف انرژی بالا یکی از عوامل بالابودن قیمت تمام شده کالاها است. همچنین کشورهایی که با آنها کار می‌کنیم عضو سازمان تجاری جهانی هستند و ما عضو این سازمان نیستیم. ما برای برخی از کالاها تا ۲۰ درصد تعرفه گمرکی پرداخت می‌کنیم و این در حالی است که اکثر کشورها در قرارداد تجارت ترجیحی حضور دارند و ایران از کمترین امتیاز در این ارتباط برخوردار است.
 
ایسنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۹
0
0
سرکوب؟ دیگر پول ملی چقدر باید باید بی ارزش تر شود تا شما راضی بشوید؟ آنچه سرکوب شده حق مردمی است که به سختی کار می کنند و ریال بی ارزش می گیرند و لی به دلار باید خرج کنند.دلار ۴ تا تک تومانی را شرف کمتر از ۴۰ سال کرده اید هزار برابر یعنی ۴۰۰۰ تومان.کشورهای جنگ زده منطقه چنین بلایی سر پول ملی شان نیاورده اند.هزار تومان کمتر از ۴۰ سال پیش می شد معادل ۱۴۲ دلار آمریکا امروز می شود کمتر از ۲۵ سنت.مردم چقدر بیچاره شوند تا جیب امثال شما پر شود؟ چقدر دیگر باید هر روز خبر افزایش شدید قیمت غذا و دارو و درمان و کالاها رو بشنویم؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۹
0
0
عروس نمی تواند برقصد می گوید دیوار کج است رییس اتاق بازرگانی مدیریت بلد نیست می گوید دلار را گران کنید فارسی را پاس بداریم ننویسیم دلار را رها ونید بنویسید پول ملی را بی ارزش کنیم کاش بجای واردات کالا از چین تعدادی مدیر وارد می کردبم
نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: