bazarnews

کد خبر: ۳۸۲۷۹
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۶
معاون موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور گفت:
محمدجعفرآقایی گفت: این محصولات شامل سیب زمینی، پیاز، بادمجان، کدو، گوجه فرنگی، فلفل، خیار، هندوانه، خربزه، طالبی، کلم، کاهو، انواع سبزی از قبیل: جعفری، نعناع و ... است.

گروه کشت و صنعت بازارنیوز:محمدجعفرآقایی در برنامه «خوشه چین» رادیو اقتصاد افزود: این محصولات شامل سیب زمینی، پیاز، بادمجان، کدو، گوجه فرنگی، فلفل، خیار، هندوانه، خربزه، طالبی، کلم، کاهو، انواع سبزی از قبیل جعفری، نعناع و غیره است.

وی همچنین اظهارداشت: سالانه از اراضی سطح زیر کشت صیفی و سبزی کشور ۲۶ میلیون تن محصول برداشت و به بازار مصرف عرضه می شود.

معاون موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور گفت: یک چهارم مجموع محصولات کشاورزی ایران مربوط به صیفی و سبزی است.

وی افزود: مجموع محصولات کشاورزی ایران در سال ۱۰۰ میلیون تن است که از این میزان ۲۶ میلیون تن به حوزه صیفی و سبزی مربوط می شود.

آقایی تصریح کرد: ارزش اقتصادی تولیدات صیفی و سبزی در کشور سالانه ۶۰ هزار میلیارد تومان است.

وی به رادیو اقتصاد توضیح داد: صیفی و سبزی نسبت به دیگر محصولات کشاورزی محصول گران قیمت تری هستند.

معاون موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور گفت: اغلب کشاورزان فعال در حوزه کشت و کار سبزی وصیفی از بذور تجاری استفاده می کنند.

وی با بیان اینکه تمامی بذور مورد استفاده در کشور بجزء بذر سیب زمینی از خارج وارد می شود، افزود: بذر داخلی خیلی ناچیز یا کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.

آقایی با عنوان اینکه سالانه دو هزار و ۵۰۰ تن بذر در ایران مصرف می شود، اظهارداشت: از این میزان یک هزار و ۵۰۰ تن ازطریق مجاری رسمی و بقیه از مجاری غیر رسمی یا مقدار خیلی جزئی کشاورزان از بذور خود استفاده می کنند.

وی ادامه داد: طبق معمول به لحاظ ارزش بالای تولیدات سبزی و صیفی بذرهای سنتی خیلی کم در تولید این گروه از محصولات استفاده می شود.

رادیو اقتصاد

نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: