bazarnews

کد خبر: ۳۹۴۳۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۹
وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری گفت: مشکل ارز دانشجویان فرصت مطالعاتی دوره دکتری حل شده است و بیش از ۵۰ درصد از ظرفیت های اعزام شده دوره دکتری مورد حمایت قرار گرفته اند.

منصور غلامی در حاشیه نشست امروز (دوشنبه) به مناسبت بیست و ششمین سالگرد تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در جمع خبرنگاران در باره مشکل ارز دانشجویی گفت: ارز دانشجویان دکتری حل شده است اما با توجه به نوسانات نرخ ارز و تفاوت نرخ ارز پیش بینی شده در برنامه بودجه با نرخ فعلی، وزارت علوم برای تامین این مابه تفاوت، نیازمند حمایت بیشتر دولت است.

وی افزود: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تنها برای نرخ ارز پیش بینی شده در بودجه، ریال در اختیار دارد و اکنون که قرار است با نرخ بیشتر ارز را تهیه و استفاده کنیم، نیازمند بهره مندی از حمایت های دولت هستیم.

غلامی در ادامه اظهارات خود از گفت وگوهای صورت گرفته و وعده سازمان برنامه و بودجه برای کمک به وزارت علوم در تامین ارز دانشجویی خبر داد.

** افزایش ظرفیت پذیرش

غلامی در پاسخ به پرسشی درخصوص برنامه های وزارت علوم در افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: با توجه به ظرفیت های دانشگاه علمی کاربردی و امکانات تقویت شده در این دانشگاه زیر سایه مدیریت تازه، به طور قطع از افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در این دانشگاه حمایت خواهیم کرد.

وی در ادامه بر لزوم تبلیغ و تبیین تاثیرات مثبت آموزش های مهارتی و فنی برای جوانان جویای شغل تاکید و عنوان کرد: مدیریت دانشگاه باید در زمینه تبیین اهمیت مهارت پروری و مهارت آموزی تلاش کرده تا علاقه مندی و اقبال جوانان به این دسته از دانشگاه ها افزایش یابد.

** موفقیت دانشگاه علمی کاربردی در تقویت مهارت آموزی

غلامی در پاسخ به پرسش خبرنگاری در باره دستیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی به اهداف در 26 سال فعالیت خود، عنوان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی از بدو تاسیس با هدف تامین نیروهای ماهر و به روز مبتنی بر آموزش های دانشگاهی شکل گرفت. جای این نیروها در بخش های تولیدی و صنعتی در زمینه های مختلف خالی بود و هنوز هم نیاز جدی به این نیروها وجود دارد.

وزیر علوم با اشاره به حرکت درست دانشگاه جامع علمی کاربردی در مسیر 26 ساله خود عنوان کرد: این دانشگاه به ساماندهی در قالب ساماندهی کلان آموزش عالی کشور و افزایش دقت در مسیر حرکت دانشگاه نیاز دارد.

وزیر علوم افزود: جوانان جویای کار باید بر مبنای مهارت های علمی، آموزش ببینند. بهترین مسیر ورود به اشتغال از کانال آموزش های فنی و مهارتی رخ می دهد.

** تجمیع دانشگاه فنی و حرفه ای و علمی کاربردی

غلامی در پاسخ به پرسشی دیگر در باره تجمیع دو دانشگاه فنی و حرفه ای و علمی کاربردی خبر داد: با توجه به اینکه منابع درآمدی یکی از دانشگاه ها دولتی و دیگری غیردولتی است، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برنامه ای برای تجمیع دو دانشگاه فنی و حرفه ای و علمی کاربردی ندارد اما به دنبال حمایت بیشتر از این دانشگاه های در زمینه های مهارت آموزی است.

وزیر علوم تصریح کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی به دلیل بهره مندی از امکانات غیردولتی جایگاه ویژه ای در توسعه فعالیت های پژوهشی و علمی دارد.

** بودجه دانشگاه ها

غلامی در باره افزایش بودجه دانشگاه ها گفت: بودجه های دولتی وابسته به صندوق دولت هستند، هر ساله رشد بودجه برای دانشگاه ها داشته ایم اما از آنجا که دانشگاه ها نیاز بیشتری به بودجه فعالیت های علمی و پژوهشی دارند، در این زمینه با دولت گفت وگوی بیشتری خواهیم داشت.

 

ایرنا

نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: