گروه کشتوصنعت بازارنیوز : به گفته پیام احمدی بطور کلی پرورش بوقلمون به دو شکل فضای باز و صنعتی انجام می شود.
وی همچنین اظهارداشت: عمده تولید گوشت بوقلمون در ایران و جهان مبتنی بر پرورش صنعتی است.
رئیس هیئت مدیره تعاونی صنعت بوقلمون ایران گفت: بدون شک از نظر راندمان اقتصادی پرورش صنعتی بوقلمون بازده بیشتری به لحاظ میزان تولید گوشت دارد.
وی افزود: پرورش طیور صنعتی به سبب قابلیت پرورش متراکم و میزان رشد بالا به همراه ضریب تبدیل غذایی مناسب از جایگاه خاصی برخوردارند.
احمدی تصریح کرد: گوشت بوقلمون از نظر ارزش غذایی جایگاه ممتازی در بین سایر محصولات پروتئینی دارد.
وی ادامه داد: گوشت بوقلمون با توجه به خاصیت اعجاز انگیز میتواند یکی از بهترین گوشتهای مصرفی در کشور باشد.
رادیو اقتصاد