bazarnews

کد خبر: ۴۳۵۳۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۰
استاد اقتصاد دانشگاه شریف:
مدنی زاده گفت:اصل fatf خوب است و فکر نمی‌کنم خیلی سیاسی کاری باشد. این همه کشور عضو fatf هستند. ما اگر عضو نباشیم نمی‌توانیم با نظام بین المللی کار کنیم.

گروه اقتصاد کلان:نشست امنیت اقتصاد که به بررسی بحران بانکی در ایران پرداخت عصر روز یکشنبه با حضور حسین عبده تبریزی، حسین درودیان، علی مدنی زاده و مجید شاکری در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران برگزار شد.

 علی مدنی زاده در این همایش خاطرنشان کرد: بحران بانکی موجود اگرچه از طریق وجوه و سرمایه بانک مرکزی پوشیده ماند اما انتظارات تورمی و در نهایت رکود تورمی را دامن زد.

وی با بیان این که در بحران چندین ساله بانکی به سر می بریم اما به تدریج آثار فاجعه بار آن در حال نمودار شدن­ است گفت: دهه 70­ را با بانکداری دولتی و دهه 80 را با توسعه کمی نامتوازن در نظام مالی تجربه کردیم.

این صاحبنظر اقتصادی ادامه داد: در دهه 90 با افول مالی دست به گریبان هستیم ­که کمبود دسترسی ها به اعتبارات بانکی و نرخ سود بالای تسهیلات اعطایی از نتایج آن است.

مدنی زاده گفت: این همه در حالی است که بانک مرکزی نه ابزار سیاستگذاری مالی را در اختیار دارد و نه از ابزار نظارتی برخوردار است.

در حاشیه این همایش مدنی زاده در مورد FATF به خبرنگار بازارنیوز گفت: اصل fatf خوب است و فکر نمی‌کنم خیلی سیاسی کاری باشد. این همه کشور عضو fatf هستند. ما اگر عضو نباشیم نمی‌توانیم با نظام بین المللی کار کنیم ولی در شرایط فعلی نمی‌دانم چقدر به نفع یا ضرر ما خواهد بود.

 

نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: