bazarnews

کد خبر: ۴۸۵۲۶
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۶
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، لزوم اصلاح ساختار اقتصادی و نظام بانکی کشور را ضروری برشمرد.

محمدرضا پورابراهیمی در جمع مردم مسجد صاحب ‌الزمان (عج) شهرستان راور به پیام پرمحتوا، موثر و جامع رهبر معظم انقلاب اسلامی و ارائه راهکار برای نسل جوان در ابعاد مختلف پرداخت و گفت: معظم له محورهای مهمی در بیانیه خود به منظور استمرار انقلاب اسلامی تبیین کردند که از جمله محورهای آن اقتصاد است.

وی بیان داشت: اعتقاد ما بر این است که علیرغم همه گرفتاری هایی که داریم و فضاهایی که علیه نظام جمهوری اسلامی به راه انداخته اند، بخش عمده مشکلات اقتصادی، عوامل درونی است.
پورابراهیمی افزود: از اشکالاتی که ما در جایگاه مجلس به دولت می گیریم این است که در جنگ اقتصادی باید رویکرد مجاهدانه در دستور کار دولت و اجزای آن وجود داشته باشد و با ادبیات شرایط عادی نمی شود جنگ اقتصادی را اداره کرد.

وی به لزوم اصلاح ساختار اقتصادی اشاره و تصریح کرد: 900 هزار میلیارد تومان یارانه مستقیم و غیرمستقیم، نقدی و غیرنقدی یعنی سه برابر بودجه کل کشور داریم که باید برای آن تصمیم گیری شود.

پورابراهیمی گفت: فقط 20 تا 30 هزار میلیارد تومان قاچاق سوخت در کشور انجام می شود و به دلیل سوء مدیریت در صدور کارتهای بازرگانی و نبود نظارت سازمان صنعت و معدن و تجارت در 2 تا سه سال گذشته 30 هزار میلیارد تومان میزان مالیات و عوارض ورودی به کشور بابت کالاها داشتیم که قابل وصول نیست.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 40 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی سالانه در کشور داریم، اظهار داشت: با پیگیری هایی که از سوی مجلس انجام شد، 15 هزار میلیارد تومان از مالیات حقه ای که باید تبدیل به طرح های عمرانی و غیره شود، وصول شده است.

وی خاطرنشان کرد: ساختار نامناسب موجب شده که در وضعیت اداره کشور نگران باشیم با عدم فروش نفت، کسری بودجه را چگونه جبران کنیم.

پورابراهیمی اظهار داشت: به راحتی می توان در کشور درآمدهای جایگزین نفت داشت، با اصلاح ساختار اقتصادی می شود جنس رفتار اقتصادی را تغییر داد و علیرغم وجود تحریم ها می توانیم کشور را خوب اداره کنیم.

وی گفت: اگر اقتصاد کشور را با تحولات ساختاری از درون قوی کنیم در برابر همه تحریم ‌ها و دشمنی ها می توانیم بایستیم لذا باید رویه ها را تغییر دهیم.

پورابراهیمی ادامه داد: از جمله تغییرات ساختاری که نام می بریم، افزایش اختیارات به استانها در چارچوب ضوابط است، استفاده از ظرفیت بزرگی که در اختیار داریم باید صورت گیرد.

وی تصریح کرد: 2 سال در کمیسیون اقتصادی مجلس در حال ایجاد تغییر و اصلاح پایه های اقتصادی کشور هستیم و معتقدیم تحول نظام بانکی کشور باید صورت گیرد.

وی عنوان کرد: بزودی برنامه جامع و کاملی را در مجلس شورای اسلامی در زمینه مسائل اقتصادی مطرح می کنیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس همچنین به مسائل شهرستان راور و حضور ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به عنوان معین اقتصادی راور پرداخت و گفت: اقدامات خوبی انجام گرفته اما معین منطقه باید در حوزه مجموعه اقدامات خود و اشتغال شهرستان راور تقویت کند.

وی ادامه داد: حدود یک هزار نفر شغل در این مدت ایجاد و توسط ستاد پیگیری شده که عمدتا مشاغل خرد و خانگی است که باید استمرار یابد.

پورابراهیمی به فعالیت کارگاه های قالیبافی در شهرستان راور و کارآفرینی در این حوزه اشاره داشت و افزود: در حوزه معادن نیز عنوان کردیم که ظرفیت های بخش معدنی این شهرستان برای ایجاد 2 برابر ظرفیت موجود، توانایی دارد.

وی تصریح کرد: برای ورود منابع جدید به شرکت زغالسنگ از صندوق فولاد کشور توافق شده که تحول اساسی ایجاد می کند و 2 مجموعه جدید در شرکت زغالسنگ نهایی شده که در فاز اول 200 نفر شاغل خواهند شد.

پورابراهیمی گفت: با اجرای طرح های جدید در حوزه معدن، بازگشایی پهنه های جدید و استفاده از معادن موجود بتوانیم در سال آینده به اندازه ایجاد هزار شغل برنامه ریزی کرد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در خصوص جاده اصلی راور نیز گفت: تمام تلاشمان این است که تا تابستان سال آینده 80 درصد از مسیر کرمان - چترود - راور عملیاتی شود و زیر بار ترافیکی برود.

وی ابراز داشت: 60 تا 65 درصد منازل مسکونی شهری و تا 90 درصد منازل روستایی در شهرستان راور بعد از زلزله های اخیر مقاوم سازی شده است.

ایرنا

نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: