شرکت کنندگان در این مطالعه از لحاظ مصرف میزان فیبر و ماست به ۵ گروه تقسیم شدند.
افرادی که بیشترین مصرف ماست و فیبر را داشتند در مقایسه با شرکت کنندگانی که اصلا ماست مصرف نمی کردند و میزان فیبر مصرفی شان حداقل بود، ۳۳ درصد کمتر با ریسک ابتلا به سرطان ریه روبرو بودند.
«شیائو اوو شو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه واندربیلت آمریکا، در این باره می گوید: «این فواید سلامت ناشی از خواص پری بیوتیک (غذای غیرقابل هضم که موجب رشد میکروارگانیزم های مفید در روده ها می شود) و پروبیوتیک ها است. این خواص ممکن است به صورت مستقل یا به صورت همزمان موجب تنظیم میکروبیوم های روده به شیوه ای مفید شوند.