البته در مورد کودکانی که دچار ضعف سیستم ایمنی هستند و به طور مرتب دچار بیماریهای عفونی و سرماخوردگی میشوند، توصیه میگردد که از خامه کمتر استفاده نمایند.
در مورد کودکان سالم 5 سال به بالا، مصرف 1 تا 2 قاشق خامه در روز میتواند تامین کننده ویتامین D و کلسیم مورد نیاز در آنها باشد.
در ضمن برخی متخصصان تغذیه کودکان معتقدند که مصرف خامه به مقادیر کم در کودکانی که دچار مشکلات گوارشی هستند، میتواند باعث بهبود عملکرد باکتریهای پروبیوتیک در رودههای آنها شود و مانع از بروز بیماریهای عفونی در مجاری گوارشی گردد.
ملاحظه مهم مصرف خامه در کودکان
یکی از نکات مهم در مورد خامه آن است که به سرعت در دمای محیط فاسد میگردد، به همین دلیل مصرف خامههای فاسد شده یا مشکلدار میتواند بلافاصله باعث بروز مشکلات گوارشی در کودک شود.
به همین دلیل توصیه اکید میشود که کودکان حتما از خامه تازه پاستوریزه استفاده نمایند و از مصرف خامههای غیر پاستوریزه و قدیمی برای کودکان پرهیز گردد.