bazarnews

کد خبر: ۶۲۹۲۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۰
محمدولی علاءالدینی در دیدار با وزیر آب و انرژی تاجیکستان با اشاره به اینکه شرکت ساتکاب به عنوان پشتیبان صنعت آب و برق بیش از ۵۰ سال سابقه فعالیت در این حوزه دارد، گفت: ورود فناوری خارجی، تبدیل آن به ساخت داخل و حمایت از فعالیت‌های داخلی در حوزه آب و برق توسط این شرکت انجام شده است.

محمدولی علاءالدینی در خصوص تامین تمامی نیاز‌های تجهیزاتی حوزه آب و برق کشور تاجیکستان، انتقال و مشارکت در دانش فنی تولید تجهیزات آب و برق از سوی شرکت ساتکاب اعلام آمادگی کرد.
مدیرعامل شرکت ساتکاب، کشور تاجیکستان را به لحاظ غنی بودن در زمینه آب، مناسب برای سرمایه‌گذاری دانست و ضمن پیشنهاد ایجاد کمیسیون مشترک برای تسهیل در امور تجاری صادرات دو کشور گفت: مشترکات فرهنگی ایران و تاجیکستان امکان مبادلات اقتصادی را گسترش داده است.
عثمان‌علی عثمان‌زاده، وزیر آب و انرژی تاجیکستان نیز در این دیدار با اشاره به سابقه همکاری این کشور با شرکت‌های ایرانی و اعلام رضایت از اجرای طرح‌هایی که توسط آن‌ها در تاجیکستان اجرا شده است، افزود: مهندسان ایرانی در اجرای اینگونه طرح‌ها از بسیاری از کشور‌های اروپایی‌ها پیشروتر هستند.
وی تقویت همکاری مهندسان تاجیکستان و ایران در حوزه نیروگاه‌های تولید کننده انرژی را خواستار شد و با اشاره به اینکه پیک بار تاجیکستان در زمستان و ایران در تابستان است، همکاری در زمینه تبادل برق دو کشور را پیشنهاد کرد.
وزیر آب و انرژی تاجیکستان، متخصصان حوزه انرژی در دانشگاه‌های این کشور را آماده استقبال از دانشمندان و خبرگان ایرانی دانست و برگزاری جلسات مشورتی بین ساتکاب و مدیران آب و برق تاجیکستان را خواستار شد.

وزیر آب و انرژی تاجیکستان
 توسعه همکاری ایران و تاجیکستان در زمینه آب و انرژی 
وزیر آب و انرژی تاجیکستان از شرکت آب و نیرو برای حضور در مناقصات و توسعه همکاری‌ها در زمینه نیروگاه‌های برق‌آبی و خطوط برق راهبردی در آن کشور دعوت به همکاری کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، عثمان‌علی عثمان‌زاده با حضور در ساختمان شرکت آب و نیرو ضمن دعوت از این شرکت و شرکت‌های بخش خصوصی برای حضور در مناقصات و توسعه همکاری‌ها در آن کشور، بر تامین مالی این مناقصات از محل وام‌های بلاعوض بین‌المللی و یا وام‌های کم‌بهره بین‌المللی تاکید کرد.
وزیر آب و انرژی تاجیکستان با ابراز خرسندی از حضور در شرکت آب و نیرو به موضوعات مختلفی همچون حضور مثبت و سازنده شرکت‌های ایرانی در آن کشور و نیروگاه راغون تاجیکستان اشاره کرد و گفت: شرکت آب و نیرو در زمینه نیروگاه راغون می‌تواند با توجه به تجارب گسترده خود مؤثر واقع شود و این نیروگاه عظیم را به سرانجام برساند.
عثمان‌زاده در ادامه با اشاره به روند تکمیل عملیات تونل انزاب و انجام طرح‌های نیروگاهی متوسط و کوچک شرکت آب و نیرو در کشور تاجیکستان افزود: تکمیل عملیات نیروگاه‌های میکرو با توجه به شرایط کوهستانی خاص تاجیکستان می‌تواند کمک شایانی به برق روستا‌های بدخشان در این کشور کند.

مرادی، مدیرعامل شرکت آب و نیرو 
عمده فعالیت‌های شرکت آب و نیرو در حوزه‌های سازه‌ای و غیر سازه‌ای است 
بهروز مرادی مدیرعامل شرکت آب و نیرو به فضای دوستانه و مثبت دو کشور ایران و تاجیکستان با توجه به مشترکات دینی دو کشور اشاره کرد و گفت: عمده فعالیت‌های شرکت آب و نیرو در حوزه‌های سازه‌ای و غیر سازه‌ای همچون سد و نیروگاه است که با تحقیق و پژوهش موفق به بومی‌سازی نیروگاه‌های متوسط و کوچک شده‌ایم.
وی به طراحی و استقرار سامانه هشدار سیل، سد‌های بزرگ، نیروگاه‌های برق‌آبی، بومی‌سازی نیروگاه‌های میکرو و نیز کسب و کار‌های جدید بخصوص حوزه گردشگری در مخازن سد‌ها که برای اولین بار در کشور توسط این شرکت انجام شده است، اشاره و در قالب پاورپوینتی به تشریح این فعالیت‌ها پرداخت.
مرادی در تشریح سامانه هشدار سیل اظهار کرد: این سامانه با پیش‌بینی به‌موقع سیلاب‌های ایران در دو حوضه آبی کارون و کرخه توانست ضمن استفاده بهینه از ظرفیت تولید برق، از بروز مشکلات وقوع سیل گسترده در کشور جلوگیری کند.
به گفته وی، راه‌اندازی این سامانه در تاجیکستان، این امکان را فراهم می‌کند تا آن کشور ضمن سنجش و پایش سیلاب‌ها پیش از وقوع، به مدیریت مؤثر آن‌ها بپردازد.
مدیرعامل شرکت آب و نیرو در پایان اظهار امیدواری کرد که دو طرف، توافقات صورت گرفته در زمینه نیروگاهی را به‌زودی به مرحله اجرا برسانند.

برچسب ها: ایران ، آب ، برق ، تاجیکستان
نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: