bazarnews

کد خبر: ۱۰۰۶۲۶
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۸
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه سبد واکسن ایرانی بسیار متنوع است، گفت: در مجموعه واکسیناسیون به روش غیرهمگن می‌توانیم از این واکسن‌های داخلی استفاده کنیم.

روز سه شنبه در سفر خود به شهرستان دماوند در خصوص تزریق دُز سوم واکسن کرونا به خبرنگاران افزود: سبد واکسن ایرانی بسیار متنوع شده و هم اکنون پلتفرم‌های ویروس ضعیف شده، پروتئینی، وکتور و سایر پلتفرم‌ها موجود است، همچنین علاوه بر واکسن برکت، واکسن رازی، اسپایکوژن، و پاستور نیز در ۲ بخش به واکسن‌های موجود اضافه شده است.

وی تصریح کرد: طبق آخرین تحقیقات و پیشنهادات در دُز سوم، فارغ از اینکه واکسن همگن یا ناهمگن باشد سرعت و زمان تزریق آن مهم است و باید در فاصله سه ماه واکسن دُز سوم صرفنظر از هر برندی که هست دریافت شود.

وی اضافه کرد: تزریق دُز چهارم هنوز مشخص نیست و باید حداقل سه ماه از شیوع اومیکرون بگذرد تا قابل قضاوت باشد لذا این مهم تقریبا غیرقابل پیش بینی است.

زالی گفت: به نظر می‌رسد اگر میزان واکسیناسیون دُز سوم در کشور و در عرصه جهانی به حد کافی برسد میزان شیوه ویروس در دنیا کاهش می یابد. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه با اشاره به بازدید از مناطق مختلف درمانی شهرستان اظهار داشت: در پی بازدید از مرکز درمانی شهر کیلان، این ساختمان پزشکی نزدیک به ۱۱ سال در مدار ساخت و توسعه قرار نگرفته است که مقرر شد بازسازی آن در اسرع وقت با کمک مسئولان انجام شود.

وی ادامه داد: در سفر امروز، معاونت بهداشتی دانشگاه مدلی را تعریف کردند که مقرر شد برای توسعه این مرکز از ظرفیت مردم محل و معتمدین محلی، امام جمعه، شهردار و رئیس شورای شهر و نمایندگان بتوانیم در قالب هیات امنایی استفاده شود که امید است این مدل به عنوان یک مدلی موفق در دماوند در رفع چالش‌های درمانی و بهداشتی کمک کند.

وی با اشاره به بازدید از بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) شهر دماوند گفت: به دلیل جایگاه خاص این بیمارستان اقدامات مثبتی در این بیمارستان انجام شده بطوری که ظرف ۹۰ روز ساختمان درمانگاه تقریبا ساخته شده و اورژانس تغییراتی کرده و بهسازی فضای آن انجام شده است؛ این پروژه تقریبا تکمیل است و بخش‌های مختلف باشتاب پیش می‌رود.

وی با بیان اینکه در نظر است جهت تامین تجهیزات و نیروی انسانی این بیمارستان در کنار رفع کاستی‌ها و اعتباری اقدام کنیم، افزود: همت بلند خیرین در این ۹۰ روز یک رکورد عمرانی را در مجموعه پروژه های دانشگاه علوم پزشکی ثبت کرده و امید است در ادامه مسیر سایر فازهای بیمارستان نیز به سرانجام برسد.

برچسب ها: زالی ، واکسن ، سینوفارم
نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: