bazarnews

کد خبر: ۱۰۱۰۵۲
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۷
شرکت سونوس برنده مبارزه حقوقی علیه گوگل در پرونده مربوط به امتیاز‌های انحصاری فناوری اسپیکر‌های هوشمند شد که مدعی است توسط این غول اینترنتی نقض شده اند.

به گزارش بازارنیوز، حکم دادگاه تجاری آمریکا به معنای آن است که اسپیکر‌های هوشمند گوگل و سایر دستگاه‌های خانگی هوشمندی که از امتیاز‌های انحصاری متعلق به سونوس استفاده کرده اند، نمی‌توانند به آمریکا وارد شوند.

سونوس اعلام کرده است اگر گوگل حاضر نشود هزینه مجوز را به این شرکت پرداخت کند، باید امکانات اسپیکرهایش را تنزل دهد. اما گوگل اعلام کرده که راه حل‌هایی را طراحی کرده تا از هر گونه اختلالی اجتناب کند. این غول فناوری اعلام کرده که با حکم صادره از سوی کمیسیون تجارت بین الملل آمریکا موافق نیست و به دفاع از خود در برابر ادعا‌های بی معنی سونوس درباره شراکتشان و مالکیت معنوی ادامه می‌دهد.

کمیسیون تجارت بین الملل آمریکا اعلام کرد گوگل تمامی پنج امتیاز انحصاری که سونوس درباره آن‌ها شکایت داشته، را نقض کرده است و تصمیمی که اولین بار در اوت سال ۲۰۲۱ گرفته بود را تایید کرد.

این امتیاز‌های انحصاری مربوط به اسپیکر‌های مولتی روم و نحوه تنظیم شبکه‌ای آن‌ها برای پخش همزمان موسیقی با بلندی صدای یکسان در اتاق‌ها یا محدوده‌های مختلف یک خانه است. قابلیت مولتی روم هنگامی که نخستین بار عرضه شد، قابلیت منحصر سنوس بود و جایزه نوآوری را در نمایشگاه فناوری CES ۲۰۰۵ نصیب این شرکت کرد.

گوگل به تغییرات طراحی که در زمان مبارزه حقوقی ارائه کرده بود و از استفاده از امتیاز‌های انحصاری سونوس اجتناب کرده بودند، اشاره و اعلام کرد کمیسیون تجارت بین الملل آمریکا با سیستم جدید مخالفت نکرده است.

با این حال تیم خانه هوشمند گوگل نِست اطلاعیه‌ای را منتشر و اعلام کرد کاربران باید هر اسپیکر را به صورت جداگانه تنظیم کنند و دیگر نمی‌توانند صدای اسپیکر‌ها را با استفاده از دکمه صدای فیزیکی تلفن به صورت شبکه‌ای تنظیم کنند. شمار کوچکی از کاربران هم ممکن است لازم باشد از یک اپلیکیشن ویژه برای تکمیل تنظیمات استفاده کنند.

سخنگوی گوگل گفت: اگرچه با تصمیم امروز موافق نیستیم، اما از این که کمیسیون تجارت بین الملل آمریکا طراحی‌های اصلاح شده ما را تایید کرد، قدردانی می‌کنیم و انتظار نداریم واردات یا فروش محصولاتمان مشکلی پیدا کند. گوگل اعلام کرد به دنبال بازبینی مجدد این تصمیم خواهد بود.

بر اساس گزارش شبکه بی بی سی، سونوس و گوگل درگیر یک سلسله اختلافات بلندمدت شده اند و در خصوص استفاده از دستیار‌های هوشمند مانند دستیار گوگل در فناوری سونوس درگیر شدند. چند شکایت دیگر بین این دو شرکت در جریان است.

/ایسنا

نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: