bazarnews

کد خبر: ۶۶۰۱۰
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۰
یک متخصص پوست و مو با اشاره به روش‌های درمان بیماری «تبخال» گفت: حملات تبخال معمولا در اوایل بروز شدید هستند و هر چه زمان بگذرد شدت آن‌ها کاهش می‌یابد، اما می‌توان با استفاده از برخی کرم‌ها به مدت ۱۰ روز آن‌ را درمان کرد.

امیر هوشنگ احسانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره عارضه یا بیماری «تبخال» گفت: «تبخال» یک بیماری ویروسی بوده که مهم‌ترین عامل آن معمولا پرتس سین پلکس است و از طریق محیط‌های آلوده و بروز استرس هم می‌تواند شدت بگیرد.

وی افزود: بیماری «تبخال» چند مدل دارد که دو مدل آن مانند هرتز صورت و هرتز ناحیه تناسلی است.

کدام قسمت های صورت بیشتر در معرض ابتلا به تبخال هستند؟

این متخصص پوست و مو با اشاره به بیشترین قسمت‌های بروز تبخال در ناحیه صورت اظهار کرد: در اطراف لب‌ها بیشتر از سایر نقاط صورت تبخال ایجاد می‌شود، ویروس‌های تبخال زیر پوست تجمع می کنند و با فعال شدن آنها به صورت دوره‌ای، دانه‌های ریز آب دار به صورت تاول بروز می کنند.

تجمع «ویروس تبخال» باعث بروز چه خطراتی می شود؟

احسانی گفت: تجمع ویروس «تبخال» باعث ایجاد نقرس و کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود، این ویروس با قرار گرفتن در زیر نور خورشید و تابش آفتاب مستقیم تشدید می شود.

این متخصص پوست و مو با اشاره به روش‌های درمان بیماری «تبخال» گفت: حملات تبخال معمولا در اوایل بروز شدید هستند و هر چه زمان بگذرد شدت آن‌ها کاهش می‌یابد، اما می‌توان با استفاده از برخی کرم‌ها به مدت ۱۰ روز آن‌ را درمان کرد.

برچسب ها: تبخال ، بیماری ، ویروس
نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: