bazarnews

کد خبر: ۷۴۷۸۸
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۳
به نظر می‌رسد با بازگشایی کسب و کار‌ها و برگشت شاغلین به کار‌های خود، رفته رفته حس اطمینان مصرف کنندگان حتی با وجود ادامه پیشتازی‌های کرونا رو به بهبود است؛ تا جایی که شاخص مدیران تولید آمریکا در ماه ژوییه به ۵۴.۲ درصد رسید که این رقم ۱.۶ درصد بیشتر از ماه قبل و ۰.۶ درصد بیشتر از پیش بینی‌های قبلی بوده است.

پس از پنج افت متوالی، شاخص دلار سرانجام صعودی شد.
به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، رییس دفتر منطقه ای بانک مرکزی آمریکا در دالاس گفته است استفاده از تسهیلات اضطراری این بانک برای ثبات بخشی به بازار های مالی بسیار موثر بوده است، اما کسب و کار های کوچک و متوسط، هنوز به حمایت های بیشتری نیاز دارند. به گفته کاپلان، حمایت از این بخش آسیب پذیر برای اطمینان خاطر از مدیریت شرایط بازار کار و احیای سریع تر رشد ضروری خواهد بود. این مدیر ارشد بانک مرکزی آمریکا در عین حال هشدار داده است که برنامه های خرید دارایی بانک مرکزی بدون هزینه نخواهد بود و تداوم این وضعیت می تواند موقعیت دلار را در معرض خطر قرار دهد.
شمار کسانی که تا ابتدای ماه اوت در آمریکا درخواست دریافت مزایای بیکاری داده اند در مقایسه با هفته قبل آن ۱.۱۸۶ میلیون نفر بیشتر شده است تا بدین ترتیب، برای بیستمین هفته متوالی شاهد افزایش بیش ازیک میلیون نفری شمار متقاضیان دریافت تسهیلات بیکاری در آمریکا باشیم. طبق داده های منتشر شده، تا پایان ماه مارس حدود ۵۴ میلیون آمریکایی مدعی شده اند تمام یا بخش قابل توجهی از درآمد های خود را بر اثر شیوع کرونا از دست داده اند. با وجود بهبود روند اشتغال زایی در هفته های اخیر، نرخ بیکاری آمریکا هنوز با رکورد های مطلوب فصل شده در اواخر سال گذشته فاصله زیادی دارد و این روند احتمالا تا پایان سال نیز ادامه خواهد داشت.

برچسب ها: دلار ، ارز ، کرونا
نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: