bazarnews

کد خبر: ۷۵۴۶۲
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۶
محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران می گویند: چنانچه از جارو برقی برای گردگیری و تمیز کردن سطوح آلوده در منزل استفاده می شود، احتمال آلوده شدن آن به ویروس کرونا وجود دارد. بنابراین تا جای ممکن نباید با یک جاروبرقی که در منزل فرد مبتلا به ویروس کرونا استفاده شده است، منازل دیگر را گردگیری و تمیز کرد.

محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران می گویند: چنانچه از جارو برقی برای گردگیری و تمیز کردن سطوح آلوده در منزل استفاده می شود، احتمال آلوده شدن آن به ویروس کرونا وجود دارد. بنابراین تا جای ممکن نباید با یک جاروبرقی که در منزل فرد مبتلا به ویروس کرونا استفاده شده است، منازل دیگر را گردگیری و تمیز کرد.
 ماندگاری ویروس کرونا روی سطوح مختلف ممکن است از چند ساعت تا چند روز باشد. تمیز کردن سطوح آلوده و به دنبال آن ضدعفونی کردن، بهترین اقدام برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس است. با توجه به این که فرش، موکت، مبل یا کف منزل ممکن است جزو سطوحی باشند که آلوده شده باشند، محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به این پرسش پاسخ داده اند که آیا احتمال آلوده شدن جاروبرقی منزل در حین تمیز کردن این سطوح وجود دارد یا خیر.
آن ها می گویند: شواهدی وجود دارد که نشان می دهد وقتی فرد آلوده به ویروس کرونا در منزل سرفه یا عطسه می کند، یا با شدت نفس می کشد، یا با صدای بلند صحبت می کند، ذرات آلوده به ویروس به سطوح فرش و مبلمان منزل برخورد می کنند و ممکن است برای مدتی روی گرد و غبار آن ها باقی بمانند. همچنین اگر شخصی با کفش در منزل راه رفته باشد یا اگر حیوانات خانگی در منزل نگهداری شوند، احتمال آلوده شدن سطوح منزل به ویروس به این طریق وجود دارد.

نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: