bazarnews

کد خبر: ۸۶۶۲۱
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۰
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از تفاهم با وزارت بهداشت برای مقابله با تست‌های جعلی کرونا خبر داد و گفت: بر این اساس فقط تست آزمایشگاه‌های مجاز معتبر است.
 

با اشاره به جلسه امروز سازمان هواپیمایی و وزارت بهداشت برای جلوگیری از ارائه تست جعلی کرونا اظهار کرد: در جلسه امروز مصوب شد یک سری آزمایشگاه‌های مجاز با استفاده از ظرفیت وزارت امور خارجه در کشورهای دیگر مشخص شود که بر اساس آن مسافران فقط از طریق این آزمایشگاه‌ها برای گرفتن تست PCR اقدام کنند.

وی افزود: جواب آزمایش مذکور نیز در سه نسخه چاپ می‌شود که یکی از آنها به مسافر تحویل می‌شود، یک نسخه به دفاتر وزارت امور خارجه مستقر در کشور و یک نسخه نیز برای ایرلاین‌ها ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: نسخه‌ای که برای دفاتر امور خارجه می‌رود، از طریق این دفاتر به بهداشت مرزی ارسال می‌شود.

سنخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرد: این مصوبه به فوریت مراحل اجرایی را طی می‌کند و دیگر کسی نمی‌تواند تست منفی فتوشاپی کرونا ارائه کند.

به گزارش تسنیم، دیروز وزیر راه و شهرسازی با تایید ارائه تست‌های جعلی کرونا گفته بود:‌ به هیچ مسافری بدون دارا بودن تست کرونای منفی بلیت فروخته نمی‌شود، اما برخی مسافرانی که از خارج کشور می‌آمدند، گواهی‌های تست منفی با خود می‌آوردند که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متوجه شد که برخی از این گواهی‌ها جعلی است.

وی افزود: وزارت بهداشت به‌صورت تصادفی و رندم، از چند مسافر تست می‌گیرد که از بین آن مسافران، 25 درصد آن‌ها کرونا مثبت بوده اند و این گونه نبود که 25 درصد مسافران ورودی، کرونا مثبت باشند، بلکه از مجموع 3 یا 4 مسافری که از آن‌ها تست گرفته می‌شد یک نفر کرونای مثبت داشت، وگرنه موضوع کرونا داشتن 25 درصد مسافران خارجی که به ایران می‌آیند به این گونه درست نیست.

وزیر راه و شهرسازی افزود: وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا باید برای چند کشوری که گواهی تست کرونای آن‌ها معتبر نبوده، تصمیم بگیرند.

اسلامی تاکید کرد:  تست کرونا در همه مبادی ورودی زمینی و هوایی کشور توسط بهداشت مرزی وزارت بهداشت انجام می‌شود و از وزارت بهداشت خواسته ایم، با شبکه صلاحیت و تایید گواهی‌های تست کشور‌های دیگر هماهنگ کنند که وقتی بلیتی صادر می‌شود، اگر تست کرونای مسافر اعتبار داشته باشد، مسافر پذیرفته شود و اگر اعتبار ندارد، مسافر پذیرفته نشود.

وی افزود: از فرودگاه‌های بین المللی کشور و به‌خصوص فرودگاه امام خمینی خواسته‌ایم سخت‌گیری‌های حداکثری در این حوزه داشته باشند و از سوار شدن مسافری که در مبدا گواهی تست کرونا ندارد، جلوگیری کنند و اگر این مسافر وارد کشور شد، بهداشت مرزی سریع بررسی کند و تشخیص دهد.

وی گفت: در فرودگاه جای قرنطینه برای مسافران خارجی نداریم، چراکه روزانه 2 تا 3 هزار مسافر از طریق فرودگاه امام خمینی وارد کشور می‌شوند و یک هتل پاسخگوی این میزان مسافر برای قرنطینه نیست، بنابراین اگر وزارت بهداشت تشخیص دهد که باید مسافری قرنطینه شود، خودشان باید در محل پیش بینی شده این کار را انجام دهند و این کار به دستور قرارگاه و ستاد ملی مقابله با کرونا است.

اسلامی درباره رعایت ظرفیت 60 درصدی در پروازها، گفت: این موضوع از سوی سازمان هواپیمایی کشوری رعایت می‌شود و پروتکل حاکم است.

وزیر راه و شهرسازی افزود: اتفاق اخیری که در پرواز ماهان رخ داد و سقف 60 درصدی ظرفیت پرواز رعایت نشده بود، به دلیل آن بود که ابتدا مسافران باید با هواپیمای بوئینگ 747 جابجا می‌شدند که این هواپیما دچار نقص فنی شد و مسافران این پرواز که بلیت گرفته بودند، باید با هواپیمای دیگری جابجا می‌شدند و همین امر موجب شد تعداد بیشتری مسافر نسبت به ظرفیت 60 درصد در آن پرواز باشند که چاره‌ای نبود,، اما تلاش می‌کنیم پروتکل‌ها رعایت شود.

 

تسنیم/

نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: