bazarnews

کد خبر: ۹۲۷۷۸
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۴
دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در دولت دوازدهم با اجرای پروژه‌های بزرگ بهداشتی و درمانی و توسعه تجهیزات به ویژه در دوران کرونا خدمات ارزشمندی در راستای حفظ و ارتقای سلامت مردم انجام داد به طوریکه بیش از ۲۰۰ پروژه بهداشتی درمانی در چهار سال اخیر در استان به بهره برداری رسید.

دانشگاه علوم پزشکی اهواز در چهار سال اخیر به ویژه در زمان درگیری با ویروس کرونا با همراهی مسئولان استانی و ملی جایگاه ویژه ای در خدمت‌رسانی به مردم پیدا کرده و کادر بهداشت و درمان با وجود بار سنگین مراجعان از هیچ خدمتی دریغ نکرده اند.

این دانشگاه با افتتاح و توسعه مراکز مختلف بهداشتی و درمانی، امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی گام بزرگی در راستای جان مردم برداشت.

بهره برداری بیش از ۲۰۰ پروژه

راه اندازی ۴۸ پروژه از ۱۶۴ پروژه عمرانی، بهداشتی درمانی کشور در خوزستان، از جمله دستاوردهایی است که در یک سال گذشته با یک هزار و ۹۲۰ میلیارد ریال هزینه  انجام شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دراین خصوص گفت: این پروژه‌ها شامل ۲۱ پروژه درمانی طرح تحول نظام سلامت، تجهیزات درمانی و زیربنایی حوزه سلامت با ظرفیت ۱۵۶ تخت، ۱۴ پروژه مرکز خدمات جامع سلامت، پایگاه سلامت و آزمایشگاه در حوزه بهداشت، هفت پروژه احداث و تجهیز منازل پزشکان، ۶ پروژه پایگاه فوریت‌های پزشکی و پد هلیکوپتر اورژانس، در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز است.

فرهاد ابول نژادیان افزود: پروژه فاز ۲ اورژانس، راه‌اندازی بخش عفونی، خرید و راه اندازی ۲ دستگاه هواساز فشرده در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره)، احداث و راه اندازی بخش‌های برونکوسکوپی و ERCP با اعتبار ۲۲ میلیارد ریال، خرید و نصب یک دستگاه اکسیژن ساز با اعتبار ۲۴ میلیارد ریال، تهیه و نصب دستگاه تصفیه ساز فاضلاب با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال در مرکز آموزشی درمانی گلستان اهواز بخشی دیگر از پروژه های بهره‌برداری شده بود.

همچنین بهره‌برداری از طرح های مختلف بهداشتی و درمانی در دهه مبارک فجر جلوه ای دیگر از خدمات رسانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بود.

بهره برداری از مراکز خدمات جامع سلامت شماره ۷، ۹، ۱۰و ۱۵ شرق اهواز، مراکز خدمات جامع سلامت صفحه ۲، عین ۲، الباجی و خانه بهداشت بروایه عمیر غرب اهواز، آزمایشگاه مرکز بهداشت و تجهیز کلیه مراکز بهداشتی به دستگاه EKJ (نوار قلب) رامشیر، مرکز طب کار اندیکا، مرکز خدمات جامع سلامت روستایی گمبوعه حمیدیه، خانه بهداشت نسه تنباکوکار لالی، پایگاه بهداشتی شهرک بعثت،خانه بهداشت شهرک مدنی و آزمایشگاههای مرکزی و چمران ماهشهر نیز با حضور علیرضا رییسی معاون بهداشت وزیر بهداشت, درمان و آموزش پزشکی از جمله این طرح ها بود.

کلینیک ویژه (تیپ ۲ هزار) بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز به مساحت سه هزار و ۲۰۰ مترمربع با اعتبار ۵۹ میلیارد ریال، مرکز غربالگری سرطان بیمارستان گلستان اهواز به مساحت ۷۰۰ مترمربع با ۱۵ میلیاردریال، مرکز مراقبت های ویژه داخلی بزرگسالان و کودکان (ICU) بیمارستان گلستان اهواز در مساحت ۳۳۰ مترمربع و اعتبار ۲۰ میلیارد ریال، و اورژانس بیمارستان گلستان اهواز در مساحت ۲ هزار و ۴۰۰مترمربع با اعتبار ۳۵ میلیارد ریال از پروژه هایی بود که با حضور سعید نمکی وزیر بهداشت به بهره برداری رسید.
طرح توسعه مجتمع اورژانس بزرگترین مجتمع اورژانس کشور در بیمارستان گلستان اهواز نیز با اضافه شدن ۲ هزار و۴۰۰ مترمربع به چهار هزار و۸۰۰ مترمربع رسید که در مجموع شامل ۷۰ تخت بستری، شامل اورژانس داخلی، اورژانس قلب و روانپزشکی است.

راه اندازی ۲ بیمارستان شاخص اهواز باحضور وزیر بهداشت

همچنین راه اندازی ساختمان جدید و کلینیک تخصصی بیمارستان کودکان ابوذر اهواز  با ۲۱ هزار مترمربع زیربنا در هشت طبقه و با ۲۴۰ تخت و ساختمان جدید بیمارستان سوانح و سوختگی طالقانی اهواز با حدود ۲۲ هزار متر مربع زیربنا در ۶ طبقه با ۱۱۰ تخت و افتتاح بیمارستان شهدای نفت دشت آزادگان با حضور سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت, درمان و آموزش پزشکیاز جمله مهمترین طرح ها بود.

 

بسیج امکانات و خدمات دانشگاه در دوران کرونا

 مدیر پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز گفت: تعداد پرستاران آی سی یو کار در دوران کرونا در خوزستان به ۱.۵ برابر افزایش یافت که از بهترین اقدامات مهم در مدیریت بیماری کرونا آموزش نیروهای آی سی یو کار بود.

به گفته دکتر فرهاد ابول نژادیان رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز دردوران کرونا برای توانمندسازی حوزه سلامت، در جهت جبران کمبود نیروی پرستاری ۲۲۹ پرستار و ۱۲۴ کمک پرستار به مجموعه دانشگاه اضافه شده است.

 

تجهیز مراکز درمانی خوزستان به ۵۲ ونتیلاتور اهدایی وزارت نفت و بهداشت

 ۳۲ دستگاه ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و روسای سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی مناطق نفت خیز به صورت ویدیو کنفرانس از سوی وزارت نفت و ۲۰ دستگاه ونتیلاتورنیز از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به حوزه دانشگاه در خوزستان اختصاص یافت.

تمامی امکانات و نیروهای بیمارستان های استان از جمله گلستان، رازی، امیرالمونین، فاطمه الزهرا، نفت، امام و شهید منفرد نیاکی درخدمت بیماران کرونایی قرار گرفت.

 

اجرای طرح محله محور شهید سلیمانی برای قطع زنجیره کرونا در خوزستان

 رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز گفت: طرح محله محور با نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و با هدف قطع زنجیره شیوع کرونا و اجرای دستورالعمل‌ بهداشتی از شنبه یکم آذر ۱۳۹۹در خوزستان اجرایی شد.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان دراین خصوص اظهار داشت:  طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از راهکارهای موثر در پیشگیری از کرونا، کاهش بستری و فوتی است. 
سردار حسن شاهوار پور افزود: این طرح در محله‌های با جمعیت ۲۰ تا ۲۵ هزار نفر اجرا خواهد شد و در هر محله یک حوزه مقاومت با چند پایگاه فعال می‌شود.
وی بیان کرد: کمیته‌های طرح شهید حاج قاسم سلیمانی شامل کمیته عملیاتی، حمایت و قرنطینه، رهگیری، مراقبت و آموزش همگانی است.

 

سرآمدی دانشگاه علوم پزشکی اهواز درافزایش آزمایشگاه و تعداد تست کرونا

 علیرضا افشار نماینده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه مقابله با ویروس کرونا در خوزستان گفت: با راه‌اندازی آزمایشگاه‌ها و بهره گیری از تجهیزات موجود، تعداد آزمایشات تشخیص ویروس کرونا در خوزستان به بیش از پنج برابر نیز رسید که قدم بزرگی در شناسایی بیماران و جلوگیری از شیوع بیماری بود.

تجهیز آزمایشگاه‌های بهداشت خوزستان به دستگاه پاسخ سریع آزمایش کرونا، افزایش ۱۵۷ تخت ویژه بیماران کرونایی و فعالیت ۱۸ نقاهتگاه از دیگر خدمات در دوران کرونا بود.

 

فعالیت های اورژانس ۱۱۵ در دوران کرونا

انجام بیش از پنج هزار ماموریت کرونایی اورژانس در خوزستان

 رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ماموران این مرکز خدمات گسترده ای را به بیماران کرونایی ارائه دادند به گونه ای که در نیمه نخست سال گذشته، ماموران این مرکز ۳۱ هزار و ۶۰۰ ماموریت انجام دادند که از این تعداد پنج هزار و ۳۴۳ مورد مربوط به بیماران کرونایی بوده است.

نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: