bazarnews

کد خبر: ۹۶۵۰۹
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
مدیر عامل شرکت مپنا از تلاش برای تامین برق و به کارگیری از توان داخلی برای رفع محدودیت‌های تامین برق صنایع خبر داد.
عباس علی آبادی مدیرعامل گروه مپنا در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد، در خصوص امضای قرارداد بلوک دوم نیروگاه سیکل ترکیبی گل گهر با ظرفیت ۵۴۶ مگاوات گفت: این قرارداد پس از اجرای موفقیت‌آمیز بلوک اول نیروگاه گل‌گهر جهت تأمین برق مورد نیاز مجموعه صنعتی معدنی گل‌گهر توسط گروه مپنا با سرمایه‌گذاری شرکت سرمایه‌گذاری امید و بهره‌گیری از ٢ توربین گازی (۳) MGT - ۷۰ و یک بویلر بازیاب و توربین بخار ساخت گروه مپنا نهایی شد و به امضا رسید.

او ادامه داد: احداث این نیروگاه و تأمین تجهیزات آن با بهره‌مندی از آخرین تکنولوژی روز و کاملاً داخلی با امکانات ساخت داخل کارخانجات گروه مپنا، گام مهمی در تأمین برق مورد نیاز صنایع محسوب می‌شود و سرآغازی برای رفع محدویت‌های برق صنایع خواهد بود.

مدیر عامل شرکت مپنا تصریح کرد: توربین MGT-۷۰ (۳) دارای ویژگی‌هایی است که موجب بهبود طراحی مکانیکی، بهبود محفظه احتراق، بهبود مسیر گاز داغ، بهبود سامانه خنک‌کاری توربین و بهبود آیرودینامیک پره‌های توربین و کمپرسور می‌شود. مجموع این تغییرات منجر به بالاتر رفتن راندمان در توربین گاز به میزان ۳۶.۴ درصد و در سیکل ترکیبی به میزان بیش از ۵۵ درصد شده که رقم چشمگیر و قابل توجهی محسوب می‌شود و علاوه بر این، افزایش دو درصدی راندمان توربین در سیکل ساده را نیز به دنبال داشته است.

ظرفیت برق کشور به طور مطلوب استفاده نمی‌شود
او افزود: این یک اقدام سازنده و توسعه‌ای برای کشور به حساب می‌آید و گام امروز در جهت توسعه ظرفیت توان داخل کشور است که با توجه به سرمایه گذاری در کشور برای نیروگاه‌ها انجام شده است. متاسفانه ظرفیت برق کشور به طور مطلوب استفاده نمی‌شود و اسراف در این صنعت زیاد است، ولی برخی ارزش این کالا را نمی‌دانند، ما باید شدت انرژی را کاهش دهیم.

علی آبادی بیان کرد: صنعت فولاد برای کشور بسیار مهم و زیرساخت برق هم در این صنعت حائز اهمیت است و توسعه و زیر ساخت‌های سرمایه گذاری در این بخش بسیار مهم و ضروری است.

او ادامه داد: خوشبختانه امروز ما در توسعه زیر ساخت‌ها نیروگاه هیچ گونه نیازی به خارج از کشور نداریم و تمامی زیر ساخت‌های لازم، به طور کامل بومی سازی شده است.

علی آبادی گفت: بخشی از تامین نیاز برق را صنایع بر عهده گرفته اند که تامین کنند و مذاکراتی با وزارت صمت شده بود که صنایع برق خودشان را تامین کنند، در حال حاضر با گرو‌ه‌های مختلف مذاکراتی انجام شده که حدود ۱۵۰۰ مگاوات تامین برق داشته باشند و قرارداد جدیدی با صنعت فولاد برای تامین برق به امضا خواهد رسید.

مدیر عامل شرکت مپنا در خصوص راهکار مپنا برای برطرف شدن معضل قطع برق بیان کرد: راهکار‌هایی برای تامین برق به وزارت نیرو اعلام شده است که منتظر جواب از این وزارتخانه هستیم.

/باشگاه خبرنگاران جوان
نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: