bazarnews

کد خبر: ۷۵۴۹۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰
دانشمندان بهترین و بدترین ماسک ها را در حفاظت از ویروس کرونا معرفی کرده اند.

شیوع ویروس کرونا از حد و مرز گذشته، بگونه ای که طبق گزارشات اخیر حدود ۲۰میلیون نفر در جهان به این ویروس مبتلا شده اند. بیماری کرونا که از دسامبر سال ۲۰۱۹ در چین آغاز شد، حالا در ۱۸۸ کشور جهان پراکنده شده و منجر به جان باختن ۷۳۳ هزار نفر شده است. از زمان اوج گیری این بیماری، کارشناسان سلامت برای کاهش ریسک ابتلا به این بیماری عفونی، از همه خواسته اند که از ماسک استفاده کنند.
بیماری کووید ۱۹ که بخاطر سندروم حاد تنفسی کروناویروس ۲ یا سارس کووید ۲ ایجاد شد، می تواند از طریق قطرات معلق در سرفه و عطسه افراد یا هنگان صحبت کردن منتشر شود. هرچند استفاده از ماسک به شکل قابل توجهی می تواند ریسک انتقال این بیماری را کاهش دهد. با گسترش شیوع بیماری، کشورها با کمبود ماسک های جراحی مواجه شدند.در نتیجه سازمان های سلامت به مردم توصیه کردند که از ماسک های خانگی که خود تهیه کرده اند استفاده کنند.
در این حین دانشمندان دانشگاه دوک ۱۴ نوع ماسک مختلف را آزمایش نمودند تا ببیند که کدام یک از آنها عملکرد بهتری در مقابل ویروس کرونا دارند. تیم تحقیقاتی به این نتیجه رسید که ماسک های دستمالی، گتر و دوخته شده کمترین کارایی را در جلوگیری از شیوع بیماری دارند.
آزمایش ماسک ها
تیم تحقیقاتی مطالعه ای برای اثبات موضوع اولیه ترتیب داد و در مجله پیشرفت های علم پزشکی منتشر شد. طبق نتایج، روش ساده و کم هزینه ای که این ماسک ها ارائه می دهند، تاثیر خوبی بروی کاهش انتشار قطرات در آب و هوای عادی دارد.

نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: