bazarnews

کد خبر: ۷۷۵۶۸
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۲
به گفته یک فعال حوزه موبایل، در شرایط فعلی واردات گوشی مقرون به صرفه تر از تولید است و تا زمانی که شرایطی از جمله تامین و قیمت ارز و سود بازرگانی برای تولیدکنندگان تسهیل نشود، تولید داخلی عملا اتفاق نمی افتد.

طی سال های گذشته، گوشی هایی که به اشکال مختلف در داخل تولید شده بودند، در بازار موجود بود اما موضوع تولید گوشی ایرانی چندی پیش باز هم مطرح شد و از نیمه های سال ۱۳۹۸ بود که موضوع تولید گوشی های جدید ایرانی، باز هم به یکی از مباحث حوزه فناوری اطلاعات راه پیدا کرد؛ آن هم تولید یک گوشی که ایرادهای مدل های قبلی را برطرف کرده باشد و بتواند با نسخه های خارجی رقابت کند.
در این راستا رضا قربانی -رییس کمیسیون ساماندهی و تنظیم بازار انجمن واردکنندگان موبایل- با اشاره به موضوع تولید گوشی داخلی اظهار کرد: در وزارت ارتباطات و سازمان گسترش و نوسازی صنایع وزارت صمت، دو کارگروه وجود دارد که به شدت به دنبال حمایت از تولید تلفن همراه هستند و در زمینه سخت افزار و نرم افزار فعالیت می کنند. در این کارگروه ها به طور متناوب جلساتی برگزار می شود و بخش خصوصی هم با حضور در این جلسات، مشاوره می دهد و از تولید گوشی داخلی حمایت می کند.
اشتغال زایی با ایجاد خطوط مونتاژ تلفن همراه
وی با بیان اینکه امکان ندارد در مرحله اول قطعه ساز تلفن همراه شویم، اظهار کرد: اصلا نیازی به آن هم نیست، بلکه باید تنها در بخش تحقیق و گسترش نسبت به کاربردی تر کردن نرم افزارها و اپلیکیشن ها اقدام کرد. برای مثال سه کشور هند، ویتنام و اندونزی و چندین کشور آمریکای جنوبی مثل برزیل با ایجاد خطوط مونتاژ تلفن همراه، اشتغال زایی فراوانی ایجاد کرده اند و در کنار تجربه این سال ها و با توجه به هزینه پایین نیروی انسانی، اکنون به یکی از بزرگترین قطب های تولید تلفن همراه با برندهای پرمصرف بدل شده اند.

نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: