دکتر نارویی در گفت وگو با ایسناوافزود: امروزه در کشور و دنیا سطح بسیار زیادی از مزارع سبزی و صیفی از بذر هیبرید استفاده می نمایند، معمولا سبزیجات و یا محصولاتی که با نشا تولید می شود از یکنواختی بیشتری برخوردار است و قطعا در منطقه سیستان با توجه به شرایط آب و هوایی و ناپایداری آب و همچنین صرفه جویی در مصرف آب کاشت محصولات نشایی کمک به سزایی در تولید پایدار بخش کشاورزی خواهد داشت.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سیستان اظهار کرد: در منطقه سیستان باید زراعت و باغبانی به سمت کشاورزی سازگار با شرایط خشک هدایت گردد.
وی ادامه داد: معمولا محصولات نشایی دارای فصل رشد کوتاهتری نسبت به شرایط کشت نرمال خواهند داشت و تولید نشا با هدف تولید محصولات زودرس، کاهش هزینه و مصونیت تولید آنها در محیط های کنترل شده باعث می شود تا به تولید گیاهان عاری از آفات و بیماریها و تنش های محیطی زنده و غیر زنده مصون باشند و یکی دیگر از مزایای کشت های نشایی در اوایل دوره رشد حذف عملیات وجین و تنک کردن که منجر به کاهش هزینه ها می گردد خواهد شد.
نارویی از دیگر مزایای کشت های نشایی را استفاده متناسب از زمین، کاهش در استفاده از میزان بذر و افزایش کیفیت کشت و استفاده از بوته های قوی در زمان کاشت دانست و اضافه کرد: با توجه به شرایط منطقه کشت های نشایی ۲۰ تا ۳۵ درصد در مصرف آب صرفه جویی خواهد شد و حتما بومی سازی کشت های نشایی بایستی در منطقه مد نظر قرار گیرد.