bazarnews

کد خبر: ۱۱۰۸۲۲
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲
در گفتگو با بازارنیوز مطرح شد؛
عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک ضمن انتقاد از رشد فزاینده حجم قاچاق، از ظهور البسه پاکستانی و افزایش سهم آن در بازار پوشاک کشور خبر داد.

پاکستان، مدعی نوظهور بازار پوشاک ایران/ سهم پوشاک قاچاق همچنان صعودی است

گروه صنعت معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «مجید افتخاری» عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک در گفتگو با بازارنیوز پیرامون سهم پوشاک قاچاق در بازار اظهار کرد: در حال حاضر سهم این قبیل کالا‌ها در بازار پوشاک کشور روندی افزایشی داشته و متاسفانه هیچ نظارتی هم بر آن‌ها وجود ندارد. اکنون نه تنها اقدامی برای مقابله با پوشاک قاچاق صورت نگرفته، بلکه هر روز این مسئله خود را در بازار به شکلی نو و در کسوت محصولات کشور جدید نشان می‌دهد.


عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک خاطرنشان کرد: تا چندی قبل، بازار پوشاک قاچاق متشکل از البسه‌ای می‌شد که از کشور‌های چین، ترکیه و بنگلادش به ایران می‌آمد، اما اکنون علاوه بر کشور‌های مذکور، پاکستان هم به این مورد اضافه شده است.


افتخاری درباره پوشاک قاچاق پاکستانی گفت: محصولات این کشور از قیمت‌های مقرون به صرفه‌ای برخوردار است، علت این هم به توانمندی و مزیت‌هایی برمی‌گردد که پاکستان در کشت پنبه، ساخت پارچه جین و کتان و در نهایت تولید پوشاک ارزان قیمت دارد.


عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک تصریح کرد: در حال حاضر اغلب کالا‌هایی که به شکل غیرقانونی وارد کشور می‌شوند، عمدتاً پوشاک استوکی هستند که به دلیل ایرادات فنی و یا گذشتن فصل فروش آن‌ها، با قیمتی بسیار ارزان و به صورت فله‌ای به فروش می‌رسد.


وی افزود: ورود این نوع البسه به بازار پوشاک کشور توان تولیدکنندگان برای رقابت با آن‌ها را می‌گیرد، زیرا قیمت پوشاک استوک تا حدی پایین است که تولیدکنندگان ایرانی نمی‌توانند قیمت نهایی محصولات خود را به گونه‌ای تعیین کنند که بتواند با اجناس قاچاق رقابت کند.


فروش پوشاک قاچاق به راحتی آب خوردن!


افتخاری کیفیت پایین و غیر بهداشتی بودن لباس‌های استوک را به عنوان دو ضعف مهم آنها دانست و گفت: علی‌رغم وجود چنین معایبی، شاهد آن هستیم که به دلیل سوء نظارت برخی دستگاه‌ها، پوشاک استوک در سطح عرضه، به صورت گسترده توسط دست‌فروشان خیابانی، فروشگاه‌های مجازی، مزون‌های زیرزمینی و یا حتی واحد‌های صنفی مجاز به راحتی فروخته می‌شود.


عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک متذکر شد: در حال حاضر یکی از محلات معروف تهران تبدیل محلی امن برای فروش گسترده پوشاک بنگلادشی و پاکستانی شده است.

پاکستان، مدعی نوظهور بازار پوشاک ایران/ سهم پوشاک قاچاق همچنان صعودی است
پافشاری ادامه‌دار ستاد مبارزه با قاچاق کالا بر حجم ۱ میلیارد دلاری پوشاک قاچاق


افتخاری همچنین درباره آمار پوشاک قاچاق هم توضیح داد: وزارت صمت حجم بازار پوشاک ایران را حدوداً ۹ میلیارد دلار و سهم تولید این کالا در داخل کشور را هم ۵.۵ میلیارد دلار عنوان می‌کند. در حال حاضر هیچ‌گونه واردات قانونی برای پوشاک انجام نمی‌شود، حال این سوال مطرح است که ۳.۵ میلیارد باقی مانده از نیاز بازار پوشاک از کجا تامین می‌شود؟


وی در پایان خاطرنشان کرد: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به عنوان متولی مقابله با این مسئله مدعیست که حجم پوشاک قاچاق ۱ میلیارد دلار است و بر این موضوع اصرار دارد. در حال حاضر این ستاد نمی‌خواهد بپذیرد که حجم پوشاک قاچاق افزایش یافته و همچنان به جای تایید ۳.۵ میلیارد بر عدد ۱ میلیارد دلار پافشاری می‌کند.


پایان پیام//

نام نویسنده:
خبرهای مرتبط
نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: