bazarnews

کد خبر: ۱۱۱۸۳۱
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۶
بازارنیوز گزارش می‌دهد؛
در پی ماه‌ها انتقاد برخی اصناف برای مقابله جدی با کالای قاچاق در سطح عرضه، تعدادی از انجمن‌های فعال در حوزه لوازم خانگی و محصولات صوتی و تصویری در نامه‌ای خطاب به رئیس این ستاد خواستار برخوردی قاطع با پدیده قاچاق در این بخش شدند.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ اواخر آبان امسال اتحادیه تولید و صادرکنندگان نساجی و پوشاک با ارسال نامه‌ای به مقام معظم رهبری، خواستار اجرای مجدد مصوبات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز پیرامون مقابله جدی با پوشاک قاچاق در سطح عرضه و همچنین استمرار آن توسط دستگاه‌های ذی‌ربط با مبارزه با قاچاق شد.

بعد از پوشاک نوبت به لوازم خانگی رسید/ مکاتبه تولیدکنندگان با دولت برای مقابله جدی با قاچاق+ سند
یک ماه و نیم بعد از ارسال این نامه، برخورد جدی با پوشاک قاچاق در سطح عرضه آغاز و مرحله اول آن با مقابله با برند‌های محرز قاچاق انجام شد. به گفته مسئولان دولتی و همچنین اعضای صنفی مرتبط با این موضوع تاکنون گام‌های موثری در این راستا برداشته شده است.


حال به نظر می‌رسد که بعد از اتحادیه‌های پوشاک، این بار نوبت اصناف و انجمن‌های حوزه لوازم خانگی و محصولات صوتی و تصویری است که برخی از دستگاه‌های دولتی را به سمت مقابله جدی با کالا‌ی قاچاق بازار خود بکشانند.


اخیراً سه تشکل فعال در حوزه لوازم خانگی یعنی، انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری ایران، انجمن کارفرمایی تولیدکنندگان لوازم خانگی کوچک و در نهایت انجمن کارفرمایی تولیدکنندگان لوازم خانگی در نامه‌ای خطاب به رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، خواستار مقابله با کالای قاچاق در سطح عرضه شدند.

بعد از پوشاک نوبت به لوازم خانگی رسید/ مکاتبه تولیدکنندگان با دولت برای مقابله جدی با قاچاق+ سند
«محمد رضا شهیدی» دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری ایران در گفتگو با بازارنیوز پیرامون این نامه اظهار کرد: متاسفانه ۴۰ درصد کالا‌های صوتی و تصویری قاچاق است و بدون هیچ مشکلی در بازار خرید و فروش می‌شود. این قبیل کالاها به دلیل ماهیت غیرقانونی خود هیچ گونه مالیات عوارضی را پرداخت نمی‌کنند، در نتیجه با قیمتی به مراتب پایین‌تر از محصولات تولید فروخته می‌شوند.


دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری ایران خاطرنشان کرد: با مراجعه به بازار امین حضور و نگاهی به بعضی از کانال‌های تلگرامی و سایت‌های فروشگاهی می‌توان شاهد وفور و فروش گسترده کالای قاچاق در سطح عرضه باشید. متاسفانه فروش لوازم خانگی قاچاق نسبت به گذشته رشد قابل توجهی داشته است.


وی در ادامه نسبت به عملکرد بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و دستگاه‌های زیر مجموعه این وزارتخانه در رصد و پایش حساب‌های انتقال دهنده و یا دریافت‌کننده وجوه مربوط معاملات کالای قاچاق انتقاد کرد و گفت: چطور می‌شود که سیستم بانکی و یا سازمان امور مالیاتی کشور نسبت به تراکنش‌های بالا و در عین حال مشکوک برخی از حساب‌ها حساس نمی‌شوند؟


شهیدی تصریح کرد: در بسیاری از موارد دیده شده فردی که از طریق کانال‌های تلگرامی اقدام به فروش کالای قاچاق می‌کنند، برای دریافت وجه کالای خود شماره حساب و یا کارتی را می‌دهد که شخصی است، اما با این حال دستگاه مرتبط با آن هیچ توجه و یا حساسیتی نسبت به آن نشان نمی‌دهند.


به گزارش بازارنیوز، مقابله با کالای قاچاق از جمله مسائلی است که در طول چند ماهه گذشته در محیط اقتصادی کشور از اهمیت زیادی برخوردار شده است. در حال حاضر دستگاه‌های ذی‌ربط با این مسئله، مقابله با پوشاک قاچاق را در دستور کار جدی خود قرار داده‌اند حال باید دید که مبارزه جدی با لوازم خانگی و یا محصولات صوتی و تصویری قاچاق در سطح عرضه چه زمانی پیگیری خواهد شد.


پایان پیام//

نام نویسنده:
خبرهای مرتبط
نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: