bazarnews

کد خبر: ۳۹۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۶
عضو کمیسیون عمران مجلس:
عضو کمیسیون عمران مجلس، با تاکید بر ضرورت تعیین سیاست های مشخص با کارآمدی معین برای خانه دار کردن مردم، گفت: طرح مسکن قسطی با در نظر گرفتن میزان درآمد افراد و لحاظ ۳۰ درصد آن در عمل موفق خواهد بود.
بازار نیوز - مجید کیان پور با تاکید بر ضرورت تعیین سیاست های مشخص با کارآمدی معین برای خانه دار کردن مردم، گفت: در حال حاضر ضریب نفوذ مسکن در کشور ما 1.5 است از این رو باید فکری اساسی برای خانه دار شدن اقشار مختلف جامعه صورت بگیرد.

نماینده مردم درود و ازنا در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه سالانه حدود 800 هزار ازدواج و تعداد زیادی طلاق در کشور ما رخ می دهد، افزود: باید تعداد واحد مسکونی مورد نیاز برای جوانان تامین شود تا انباشت نیاز مسکن را شاهد نباشیم.

باید در تامین مسکن توان مالی دهک های مختلف جامعه در نظر گرفته شود

وی با تاکید بر اینکه در صورت تولید مسکن نیز هر کسی توان خرید نداشته و برخی با اجاره مسکن خانه دار می شوند، تصریح کرد: باید در تامین مسکن توان مالی دهک های مختلف جامعه در نظر گرفته و همچنین منطق بر نیازهای آن ها تولید واحد مسکونی صورت بگیرد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه نهادهای حمایتی باید کمک کننده دهک های ضعیف جامعه برای تهیه مسکن باشند، گفت: برای اقشار مختلف جامعه تولید مسکن در دولت های مختلف سیاست گذاری های مختلفی از جمله تامین زمین، مسکن مهر، مسکن اجتماعی و غیره داشته است.

ایجاد توازن میان عرضه و تقاضای مسکن ضروری است

وی با بیان اینکه باید در جهت خانه دار کردن مردم تلاش شود، افزود: دولت باید به یک زبان مشترک برای عرضه و تقاضا در بحث مسکن برسد تا به این ترتیب انباشت نیاز به مسکن در جامعه را شاهد نباشیم.

کیان پور با تاکید بر اینکه سیاست گذاری دولت ها باید برای بستر سازی جهت خانه دار شدن مردم باشد، تصریح کرد: کمیت و کیفیت در بحث تامین مسکن باید مدنظر باشد.

وی با بیان اینکه هیچ طرحی در زمینه مسکن تاکنون بدون نقص نبوده است، گفت: باید به دنبال رفع نواقص باشیم و با ابزارهای موجود نواقص را برطرف کنیم.

مسکن قسطی باید برای اقشار مختلف جامعه تعریف های جداگانه داشته باشد

این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به پیشنهاد دولت در خصوص مسکن قسطی، گفت: مسکن قسطی باید برای اقشار مختلف جامعه تعریف های جداگانه داشته باشد تا در نهایت منجر به خانه دار شدن مردم شود.

وی با تاکید بر اینکه 30 درصد هزینه خانوار را مسکن به خود اختصاص می دهد، افزود: تامین مسکن در جامعه باید به سمت و سویی هدایت شود که میزان حقوق ها در نظر گرفته و منطبق بر آن تامین واحد مسکونی برای اقشار مختلف جامعه صورت بگیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: ابزارها برای تامین مسکن در جامعه همسو با توان مالی مردم باید متفاوت باشد از این رو نباید یک نسخه واحد را برای تمام جامعه در نظر بگیریم.
خانه ملت
خبرهای مرتبط
نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: